- GRATIS CHECK

Nieuwsbrief | 2009 | Februari

Vanaf 1 maart a.s voeren wij een avond spreekuur in, iedere dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur, waarvoor u een afspraak kunt maken voor een gratis informatief gesprek van maximaal 30 minuten, waarin met u uw huidige testament(en), samenlevingsovereenkomst en/of huwelijksvoorwaarden worden doorgenomen om te zien of in uw situatie deze aanpassing behoeven.

Wij adviseerden ook in het verleden al bij het opmaken van een testament regelmatig (bij voorkeur iedere drie jaar) contact op te nemen met ons kantoor om te bezien of uw huidige testament nog aan uw wensen voldoet. Dit gaat nu nog gemakkelijker omdat u daar geen vrije dag voor hoeft op te nemen.

Verandering, aanvulling of herroeping van uw huidige testament of aanpassing van uw samenlevingsovereenkomst of huwelijksvoorwaarden kan nodig zijn:


Ook wanneer u overweegt om een testament, samenlevingsovereenkomst of huwelijksvoorwaarden op te maken en u twijfelt nog, kunt u bij ons terecht op het avondspreekuur voor een gratis informatief gesprek.